Costumul la comanda, Uncategorized

Cum purtam si cum asortam costumul alb

Dupa ce a avut o perioada de acalmie, moda costumului alb a inceput din nou sa prinda contur. Costumul alb insa este mai pretentios si nu se potriveste oricui.  Un barbat care are curaj sa poarte un costum alb este sarmant, seducator si mereu in centrul atentiei, dorind intotdeauna sa aiba parte de experiente inedite in viata lui.

De-a lungul timpului s-a format impresia gresita ca un barbat poate purta costum alb doar la nunta sa. Pe langa aceasta impresie preconceputa, costumele albe au capatat o reputatie nu foarte buna, datorita filmelor cu mafioti, in care, mai ales capii acestor organizatii criminale, abuzau de purtarea costumelor albe pentru asi arata siguranta si puterea. In realitate insa lucrurile nu stau deloc asa. Important este sa stii sa porti costumul si sa-l asortezi asa cum trebuie.

Dupa cum enuntam si mai sus pentru a purta costumul alb trebuie sa ai, in primul rand, o atitudine care sa emane incredere si care sa ii lase fara cuvinte pe toti cei din jurul tau. Pe langa toate acestea, ai nevoie si de un corp perfect, sau aproape perfect. Adevarul este ca daca nu ai un abdomen plat, spate in forma de trapez, daca nu ai un fund ferm si o inaltime apreciabila, costumul alb nu este potrivit pentru tine.

Cum asortam costumul alb

A purta costum alb nu inseamna neaparat sa ai o tinuta formata in totalitate din alb. Este bine sa faci un exercitiu de imaginatie si sa incerci o serie de combinatii interesante care sa te reprezinte. De exemplu poti purta costumul alb peste o camasa in carouri, cu primii 3 nasturi desfacuti. O alta varianta ar fi sa asortezi la aceasta tinuta o esarfa bordeaux, din matase si o pereche de pantofi negri.

O alta varianta este sa porti costumul alb cu un tricou gri si o pereche de pantofi casual. Daca vei ridica usor mainecile sacoului, fara indoiala vei avea un look rebel, dar foarte sexy in acelasi timp. Totodata, daca iti place contrastul alb-negru, poti purta sacoul alb cu o camasa neagra. Daca nu te incanta foarte mult ideea de a purta si pantaloni albi poti ramane doar cu sacoul pe care il poti asorta cu camasi si tricouri cu imprimeuri, dar mai ales cu jeansi, cu pantaloni in culori vesele si cu pantofi casual.

Va invitam la Atelierul de Creatie Claudiu Ungureanu pentru a reinterpreta impreuna tinutele clasice cu noile tendinte din domeniul fashion si sa descoperiti traditiile croitorie de lux la comanda.

Related Posts