Peste 60 de linii și tăieturi sunt prezentate de Casa de Modă ”Claudiu Ungureanu” pentru realizarea unei ținute impecabile. La Claudiu Ungureanu fiecare costum este expresia unui talent înnăscut prin care punem accent pe realizarea unei ținute care să vă reprezinte. Astfel, fiecare costum îmbracă personalitatea dumneavoastră și ar trebui să vă simțiți ca și cum ați avea ”al doilea strat de piele”.

Venim în întâmpinarea clientului cu pentru 6o de modele și geometrii de prezentare a unui costum prin care veți regăsi reinterpretate: la nivelul gulerului costumului, la nivelul reverului de asemenea clapetele, refileții și alte detalii sunt reinterpretate cu măiestrie într-o colecție patrimoniu de tipare ce prezintă linii diferite de croiuri pe care le puteți alege în momentul în care optați pentru realizarea unei ținute made to measure. Totodată, acestea sunt stabilite în funcție de tipul de croi ales slim fit, fit și regular.

Made to Measure se referă de obicei la îmbrăcămintea personalizată care este tăiată și cusută folosind un model de bază standard. Mai simplist presupune un proces de realizare al unui costum pe comandă cu luarea măsurilor clientului, dar după un tipar existent, adică designul costumului nu se schimbă (însemnând forma buzunarelor, gulerul sacoului, reverul sacoului și altele).