Colecția British

Un adevărat domn știe că o piesă vestimentară vorbește despre caracterul său și transmite un mesaj celor cu care interacționează. Așadar, bărbatul este un etalon al prestigiului și respectului pe care dorește să-l prezinte în societate prin conduită și prin urmarea unui stil vestimentar, care să-i urmărească liniile corpului fără a pune în evidență în mod excesiv anumite părți ale acestuia.

Propunem prin noile colecții lansate recent în cadrul showroom-ului Claudiu Ungureanu un stil tradițional cu accente englezești prin care purtătorul de costum este un partizan al valorilor tradiționale în materie de purtare a unui costum prin care dă un plus de valoare vestimentației sale prin calitatea execuției costumului și prin finețea materialelor, în care fiecare detaliu este o formă de auto-exprimare a calității și perfecțiunii.

Un astfel de domn, care poartă un costum cu influențe englezești este un tip conservator  și consecvent din toate punctele de vedere, punând preț pe calitatea materialelor folosite și pe croiul ușor lejer al costumului, păstrând un stil vestimentar unitar.

 În cadrul colecției veți regăsi atât costume casual, casul elegante și ceremony – o gamă completă din care vă puteți complete garderoba în stilul englezesc.

 Colecțiile British urmăresc un stil simplu, armonios prin care se creează o siluetă în formă de clepsidră redată prin umerii ușor structurați și talia bine definită, iar sacourile sunt prevăzute cu două șlițuri la spate ce conferă un plus de confort.

Costumele în stil britanic sunt clasice,  cu talie ușor ciupita, au două șlițuri – ceea ce oferă mai multă libertate de mișcare si nu lasă partea din spate descoperită.  În prezent, un bărbat în costum se definește prin  eleganță și putere. Însă, în același timp, personalitatea și detaliile sunt cele care fac astăzi diferența.