Colecția Blue

Colecția Blue, după cui îi spune și numele, este o colecție inspirată din culoarea anului 2020, Classic Blue care înseamnă libertate, simplitate și care se potrivește perfect în contextele de business sau networking la care domnii pot lua parte la întrunirile oficiale sau pentru întâlnirile relaxante cu familia. Culoarea albastru fiind de altfel o culoare stilată care inspiră  calm și încredere, fiind de fapt o culoare preferată de domnii conservatori sau pentru cei pentru care albastru reprezintă o culoare comodă ce poate fi folosită cu diferite ocazii.

Classic Blue, culoarea anului 2020, a fost selectată datorită eleganței sale derivată din simplitate – „Trecem printr-o perioadă în care avem nevoie de încredere și de sentimentul de siguranță. Nuanța Pantone Classic Blue 19-4052 exprimă această idee de constanță, este o culoare pe care ne putem baza oricând. Albastrul clasic ne ancorează în realitate. Este o nuanță care evocă libertatea cerului și care ne provoacă să ne deschidem perspectivele către noi orizonturi și să comunicăm”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Această nuanță propusă de Institutul  Pantone din Franța este o nuanță timeless – va rezista veacurilor și va fi mereu la modă. Nu degeaba e numită „Classic”. În plus, Classic Blue este elegant prin simplitatea sa.

Acest albastru de la Pantone e o nuanță timeless – va rezista veacurilor și va fi mereu la modă. Nu degeaba e numită „Classic”. În plus, Classic Blue e elegant prin simplitatea sa.

 Atemporalitate, eleganță și simplitate. O astfel de nuanță de albastru creează senzația de certitudine, o culoare care va fi întotdeauna la modă.

În cadrul Colecției Blue Suits veți regăsi diverse nuanțe de albastru care se potrivesc atât pentru zi, cât și pentru seară fiind o culoare sobră, relaxantă pentru privitor.

Costumul albastru este considerat  clasicul clasicilor și care nu poate lipsi din garderoba unui bărbat. Costumul albastru este astăzi indispensabil, fiind o piesă sofisticată  și practică în același timp. Culoarea clasică este navy blue, adică albastru închis, iar varianta albastru-celest este propusă pentru vară.

Costumul de culoare albastră este indispensabil astăzi, fiind o piesă sofisticată și practică în același timp. Culoarea clasică navy blue, adică albastru închis o culoare vibrantă care se potrivește atât pentru seară, cât și pentru zi.

În cadrul colecției veți regăsi costume în tonuri de albastru  mai puțin sumbru și nu atât de strict ca negrul, iar purtarea sa transmite eleganță și rafinament. Această nuanțe se poat combina bine nu doar cu cămăși albe, ci și cu cele în nuanțe de albastru, cu imprimeuri pe fond albastru, respectiv cu cămășile colorate, conferind un aer de businessman.

Colecția Classic Blue prezintă modele diversificate de costume în tonuri de navy blue, clasic blue, blue și caroiaje stilizate prin care costumul devine cartea de vizită a unui domn care inspiră forță, putere și caracter. Nuanțele sunt plăcute privitorului, dând senzația de liniște și siguranță totodată.