1

Bespoke - procesul de creație al unei ținute unicat

La Atelierul de creație Claudiu Ungureanu fiecare client este considerat ca fiind o persoană unică ce își dorește să împărtășească un sentiment, o stare  iar ținuta pe care o va purta va transmite imaginea sa în societate.

Suntem creatori de stil, iar cartea noastră de vizită spune acest lucru zi de zi! Propunem celor care ne calcă pragul ținute rafinate, comode și croite impecabil. Ne dorim ca fiecare persoană să se auto-definească printr-un stil  vestimentar impecabil și să respecte tema evenimentului sau a locului în care participă, propunându-le alături de consilierii noștri acea ținută impecabilă special creată pentru  el.

Așadar, desenăm cu creata și croim cu foarfeca fiecare bucată de țesătură în maniera bespoke, manual ,pentru că doar așa putem fi siguri că fiecare piesă se va îmbina perfect la final.

2

Peste un sfert de secol de experiență

Cu o experiență de peste un sfert de secol  în arta costumului croit de 0 garantăm acel plus valoare atât prin calitatea serviciului pe care îl oferim, cât și prin calitatea țesăturilor cu care lucrăm de la  cei mai prestigioși producători de pe mapamond, unde fiecare bucată de material este listată la bursă, iar exclusivitatea țesăturii face ca obiectul vestimentar să fie dorit. De asemenea, calitatea țesăturii și finețea acesteia asigură pe lângă confort și longevitatea produsului plus o satisfacție a purtării unui costum realizat special pentru tine de către un maistru croitor dedicat.

Luxul  este văzut la atelierul de creație Claudiu Ungureanu prin crearea acelui sentiment al unicității și prin armonia perfectă între calitate și starea de bine pe care o dă creația vestimentară realizată în maniera bespoke.

Experiența holistică pe care o trăiesc cei care achiziționează produsele marca Claudiu Ungureanu este multi-senzorială de la experiența trăită privind purtarea unor ținute la un eveniment tematic până la alegerea țesăturilor calitatea și finețea acestora care ridică standardul de calitate și exclusivitatea materialelor folosite în a da viață unei creații vestimentare unicat.

Designul produselor noastre este unul personalizat pentru fiecare persoană care interacționează cu brandul, ținând cont de mesajul care dorește să fie transmis și confortul pe care dorește să-l aibă purtătorul.

3

Interconectarea persoanelor prin simplitate și armonie cu ținutele pe care le poartă

Marca de lux Claudiu Ungureanu are două proprietăți definitorii și anume: capacitatea de interconecta oamenii și stilul minimalist

Astfel, ținutele noastre sunt purtate în contexte sociale la care sunt invitate multe persoane sau în contexte tematice în care oamenii se bucură de momentele petrecute în cadrul unei petreceri sau în cadrul unor discuții ce țin business. Cea de a doua proprietate a brandului nostru de lux este dată prin spiritul brandului regăsindu-se într-un stil minimalist, curat și simplist.

Cultura luxului este definită de valorile în care credem: atitudine, conservatorism, caracter, simplitate, frumusețe naturală și bun gust.

Costumele by Claudiu Ungureanu sunt deseori achiziționate datorită calității țesăturii și perfecțiunii cusăturii, oferind produsului longevitate și prestanță.

Identitatea brandului Claudiu Ungureanu este asemănată cu cea a unui creator de stil și emoție! De aceea, luxul ținutelor mărcii se reflectă prin cuvântul IMPECABIL.

4

Calitatea cusăturii este cartea noastră de vizită!

Produsele noastre au propria lor personalitate printr-o identitatea conceptuală și senzorială axată pe tehnica minimalismului, o simplitate a luxului văzută prin calitatea cusăturii și a design-ului meticulos.

Rafinamentul brandului de lux este dat prin acea emoție reflectată prin ”atingerea umană prin emoție” și prin calitatea premium a materialelor din care se realizează creațiile noastre.

Atelierul de creație în care dăm viață ținutelor este un laborator de creație în care muzica, ambientul și studiul pentru realizarea unei ținute sunt câteva ingrediente din ansamblul întreg pe care-l folosim pentru manufacturarea produselor noastre.