Arta Costumului Bespoke

Distinctiv. Rafinat. Elegant

Croitoria bespoke este o categorie a croitoriei de lux unde fiecare detaliu al ținutei înseamnă măiestrie, finețe și artă prezentate în cele mai mici detalii. Prin costumul  bespoke realizat de la 0 dăm viață unei creații vestimentare impecabile în care confortul și unicitatea sunt elementele principale care definesc un astfel de costum, iar gradul de personalizare a ținutei este de 100% prin realizarea unui tipar personalizat și al unui design  special creat pentru purtătorul de costum personalizat.

Un costum Bespoke înseamnă un costum lucrat în mod tradițional cu minim 3-4 probe, cu luarea masurilor si o execuție în pași. Durata medie de execuție este intre 6 si 8 săptămâni sau mai mult si substanțial mai lunga decât la un costum.

Cel care optează pentru realizarea unei ținute care să se potrivească perfect conformației sale anatomice și care să reflecte stilul său vestimentar va trăi o experiență unică a luxului unde frumosul va fi prezentat în cele mai mici detalii.

1

Țesături exclusiviste

Casa de modă Claudiu Ungureanu oferă o colecție de țesături unicat unde țesătura este listată la bursă, iar un val de 300 de metri de lână sunt dedicați viitorilor clienți de pe mapamond ceea ce înseamnă că dintr-o țesătură din gama premium ai ocazia să îți realizezi o ținută de lux. Țesăturile cu care lucrăm sunt definite de marile case de modă din întreaga lume, unde lâna se încadrează între 60-220 S.

2

Reverele beastfed

Acest rever celebru este creat prin fixarea stofei cu un grad de tensiune controlat (realizat manual prin cusutură invizibilă). În acest sens reverul va avea o curbură impecabilă.

Gulerul atașat manual optimizează distribuția țesăturii  și a căptușelii reliefând o potrivire perfecțiune cusută cu mâna.

3

Fără pliuri și Finisaje manuale

Pentru creațiile vestimentare executate handmade, în regim bespoke,  se utilizează anumite furnituri speciale din produse naturale pentru o fixare impecabilă a țesăturii prin care forma sacoului  își menține aspectul impecabil fără a face curburi sau pliuri.

4

Eleganța cusăturii și Nasturi de cea mai bună calitate

Sacourile sunt finisate manual, iar fiecare cusătură  are tensiunea controlată astfel încât costumul se poate mula mult mai ușor pe formele corpului. Aveți posibilitatea pentru a opta pentru eleganta cusătură napolitană, un detaliu de top pentru un finisaj unic personalizat. Folosim nasturi autentici de proveniență italiană, fabriați din corn, os sau scoici naturale.

5

Butonierele funcționale și Monograma ținutei

Lucrate manual, butonierele funcționale sunt punctul măiestriei depline al atelierului specialiștilor în croitoria bespoke , fiind foarte apreciate  de un adevărat reverent al detaliilor.

6

Costumul personalizat

Costumul bespoke este un articol de îmbrăcăminte distinctiv, clasificat ca un obiect de dorit pentru un cunoscător adevărat, cu o pasiune pentru lucrurile realizate manual  și pasionat de eleganță și rafinament. Costumul bespoke are: 100% design personalizat, țesătură exclusivistă, tipar personalizat, rezistență în timp, ținută unicat, de lux