Avantajele unui Gentleman

A deveni un Gentleman desăvârșit constituie esența masculinității, o stare de spirit ce trebuie căutată și însușită de fiecare generație în parte.

Să fii un gentleman, îţi va aduce respect. Oamenii respectă persoanele din partea cărora primesc, la rândul lor, respect.

Fiind un gentleman câștigi încredere. Un gentleman este onest în toate relațiile sale. Politețea și considerația cu care tratează lumea din jurul său creează cu uşurinţă o atmosferă de încredere între acesta şi oamenii de lângă el.

Fiind un gentleman, cariera ta poate fi propulsată cu succes. Persoanele care pot câștiga încrederea și respectul celor di jur au mai multe oportunități de a reuși în orice demers în viață.

Fiind un gentleman, vei fi mai atractiv pentru femei. Femeile iubesc acel bărbat care ştie să le trateze ca pe nişte adevărate doamne. Ele sunt atrase de bărbaţii care le trateză cu respect și care sunt atenți la nevoile lor, iar un gentleman adevărat înțelege acest lucru și îl face.

Regula generală a bărbaţilor în ceea ce priveşte stilul vestimentar este de a potrivi ţinuta cu ocazia. Simplitatea ar trebui să domine întotdeauna garderoba unui gentleman.

     

Costumul, cel mai probabil croit pe măsura ta (sau Bespoke) este piesa centrală a garderobei masculine, o piesă necesară atunci când frecventezi anumite evenimente sociale sau, poate mai simplu, pentru întâlnirile importante pe care un bărbat le are în mediul biroului. De asemenea, cămașa trebuie tratată ca un element important, cel puțin trei culori ar trebui să fie prezente în garderobă: alb, albastră și cele cu model/dungi în culori subtile.

Numeroase figuri iconice, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai industriei mass-media, personalități publice, dar și oameni obișnuiți pot oferi un bun exemplu în modul în care vestimentația îmbogățește personalitatea și o face definitorie.

Atelierul Claudiu Ungureanu este creator de stil pentru reprezentanții sexului tare prin realizarea unei ținute personalizate în tot cu stilul și caracterul purtătorului.  ”Un om cu adevărat elegant nu este remarcat la sosire, ci la plecare, căci prezența sa a fost firească” – Coco Chanel

Gentlemanul epocii noastre este interesat de schimbarea liniilor hainelor, de apariția noilor forme, totuși aspectul său sugerează simplitate și siguranță de sine.

 În timp ce se bazează pe valorile tradiționale, își împrospătează garderoba cu cele mai noi idei, purtând cu plăcere articolele elegante care invocă anii 1930. Preferă articolele de calitate, executate de marii creatori de modă și de brandurile de prestigiu. Este fascinat în egală măsură atât de școala englezească, cât și de cea italiană, simțindu-se atras de articolele executate manual, la comandă.

Pentru experiențe unice și pline de semnificație vă invităm la Atelierul de creație vestimentară ”Claudiu Ungureanu” pentru a vă realiza o ținută perfectă, urmând în mod subtil liniile corpului și punând accentul pe frumusețea cusăturii de o precizie și măiestrie care conduc spre perfecțiune. Programează-te la o discuție cu un consultant vestimentar în materie de țesături și descoperă ce ținută îți putem realiza!