Ghidul miresei, Uncategorized

Ce tip de rochie de mireasă ți se potrivește?

Rochia de mireasă tip prințesă:

Modelul de rochie tip prințesă oferă niște avantaje pe care inițial nu le conștientizăm. Aceasta poate masca problemele de greutate, abdomenul nu tocmai bine lucrat și coapsele proeminente. Caracteristicile acestei rochii nu se găsesc și la cele de tip sirenă sau la cele empire. Principala caracteristică a rochiei de tip prințesă este corsetul care face o  trecere armonioasă de la partea de sus la cea de jos a taliei, subțiind-o vizibil.

Acest tip de rochie nu va fi ignorată niciodată de creativitatea designerilor. Multe voci din lumea creatorilor de modă susțin că rochiile prințesă sunt adevăratele rochii de mireasă, fiind cele mai feminine și singurele care te pot transpune, chiar și pentru o zi, într-un tărâm de vis. Amploarea sa este o perpetuă invitație la diversitate și totodată oglinda vie a emoției și împlinirii pe care le transmitem cu sinceritate.

 

Rochie de mireasă în linie de “A”:

Rochia de mireasă de tip A are fusta asemenea literei A, în partea de sus fiind mulată, iar cu cât coboară mai mult aceasta se lărgește, amplificându-se ușor începând din zona taliei. Rochia este perfectă pentru a atrage atenția asupra bustului și umerilor, fiind excelentă și pentru persoanele care nu au tocmai o talie de viespe.  Se potrivește mai ales mireselor mignone. Rochia conferă rafinament și eleganță și este preferată mai ales de femeile care țin la tradiție.

 

Rochie de mireasă tip Empire:

După cum îi spune și numele, rochia de mireasă de tip Empire este un tip de rochie regală, cu talia ridicată, imediat sub sâni, fusta este fluidă, lejeră, nu foarte largă, ne marcând talia în nici un fel, căzând drept. La unele modele fusta se lărgește în partea inferioară, însă de cele mai multe ori aceasta este dreaptă. În general femeile care aleg această rochie nu au forme voluptoase, sunt înăltuțe, au sânii micuți și umerii lați. Nu este foarte recomandată mireselor plinuțe sau micuțe de statură, decât accesorizată cu o pereche de pantofi cu platforme.

Rochia de mireasă tip sirenă:

Rochia de mireasă de tip sirenă este un model foarte elegant, mai special și mai sofisticat. Rochia se potrivește perfect unei mirese cu forme pline și mai mică de statură, aceasta având o croială care subțiază talia, iar accesorizată cu o pereche de pantofi înalți creează iluzia de înălțime. O mireasă care are mare încredere în propriul look poate purta cu mare succes o astfel de rochie, deoarece îi pune în valoare toate atuurile.

 

Consultanții Claudiu Ungureanu îți oferă, cu multă competență și profesionalism, soluții optime, moderne și personalizate pentru crearea ținutelor perfecte. Prin serviciul de croitorie de tip bespoke poți contribui la construirea propriilor modele, alegând dintr-o varietate de țesături de cea mai bună calitate, produse de case de prestigiu din Italia și Marea Britanie. Astfel, te poți bucura de o personalizare prin detalii și finisaje imposibil de realizat la produsele pret-a-porter.

Related Posts