Ghidul mirelui, Uncategorized

Cum alegem pantofii de mire

Este nunta ta si trebuie sa arati admirabil din cap pana-n picioare. Alaturi de mireasa ta veti fi cele mai urmarite si analizate persoane de la nunta, astfel nu puteti sa lasati nici macar un detaliu la voia intamplarii.

Inainte de a-si cauta pantofii, mirele trebuie sa aiba grija ca acestia sa se asorteze cu stilul costumului, nu neaparat si cu nuanta. Daca de exemplu esti obisnuit cu o incaltaminte mai casual, nu este bine sa faci experimente chiar in ziua nuntii tale, mai ales ca nu se preteaza unui asemenea eveniment un asemenea tip de pantof.

Intotdeauna pantofii mirelui necesita mai multa atentie decat pantofii miresei, deoarece acestia sunt expusi integral si nu poate fi altfel. In schimb, trebuie respectate doua reguli de baza: culoarea potrivita si modelul cel mai bun. Acestia trebuie alesi si in functie de caracteristicile tale fiziologice, fiind  de preferat sa-ti alegi niste pantofi care sa aduca un plus de eleganta piciorului si bineinteles a costumatiei pe ansamblu. Pentru a fi sigur ca nu gresesti in alegerea lor, modelul clasic este cea mai sigura optiune. Evita modelele cu botul foarte ascutit sau ciocatele.

In ceea ce priveste culoarea pantofilor de mire cu siguranta vei intampina probleme cu alte culori decat cu cea neagra, care se foloseste pe arie larga. Culorile ca alb, gri sau nude  iti vor da batai de cap. De exemplu este foarte greu sa gasesti aceeasi nuanta de gri ca a costumului tau, tocmai pentru simplul fapt ca nuantele deschise la culoare sunt folosite destul de putin pentru pantofi. Cu siguranta niste pantofi negri frumosi nu vor da gres niciodata. Daca totusi iti doresti o culoare deschisa, este bine sa o combini cu o linie de culoare inchisa la baza talpii, linie ce ajuta la asocierea vizuala dintre pantofi si costum.

Este indicat ca atunci cand probezi pantofii sa iei si costumul pe tine pentru a observa potrivirea perfecta dintre cele doua piese. Pentru a vedea nuantele cat mai corect, este bine sa ai lumina naturala si sa incalti ambii pantofi.Un alt aspect care nu trebuie uitat este ca nuanta pantofilor nu trebuie sa lipseasca de pe cureaua pantalonilor.

Un ultim aspect, dar nu cel din urma, este ca pantofii trebuie sa fie in cromatica perfecta cu rochia, pantofii si accesoriile miresei.

Pentru a nu avea surprize inainte de nunta mergi din timp la cumparaturi, iar dupa ce iti gasesti pantofii poarta-i prin casa pentru a le face rodajul, deoarece nu este deloc comod sa ai bataturi la propria-ti  nunta.

 

Domnii moderni poarta pantofi de barbati din piele, stilati si confortabili. Consultantii Claudiu Ungureanu iti ofera, cu multa competenta si profesionalism, solutii optime, moderne si personalizate pentru crearea tinutelor perfecte. Comanda si tu pantofi de barbati realizati manual si defineste-ti stilul vestimentar! Descopera modele Oxford, Derby si Loafer, ideale pentru tinute de ceremonie, busines sau smart casual. Alege pantofi de barbati comozi, pentru a te simti excelent oriunde mergi. La noi gasesti pantofi de barbati lucrati manual, conform masurii tale. Incearca diferite combinatii de culori si tipuri de piele, pentru a obtine acei pantofi de barbati de calitate pe care i-ai visat mereu.

Pentru o consiliere personala nu ezitati sa va faceti o programare la numarul de telefon: 0745588313.

Related Posts