Blog, Casatorie fericita, Costume, Costumul la comanda, Croitorie, Ghidul mirelui, Ghidul miresei, Ghidul unui gentleman, Sfaturi Utile, Tendinte in moda, Tesaturi, Uncategorized

Noi colecții semnate Claudiu Ungureanu! Classic British & Ceremony British Inspiration Design 2020

Stilul englezesc reflectat în creațiile Claudiu Ungureanu

Lumea costumelor bărbătești este definită la marile case de modă din Londra, Milano și Napoli. Etalonul în croitoria de lux, pe comandă, unde se folosesc cele mai calitative țesături din lume este centrul Londrei.  Cele două străzi celebre construiesc imperiul bărbaților – Savile Row este locul în care îți poți realiza un costum pe comandă din cea mai calitative țesături și  Jermyn  Street este locul unde îți poți realiza cele mai luxoase cămăși, accesorii și pantofi de lux.  Un adevărat domn transmite putere, prestanță și caracter prin atitudinea cu care portă un costum – elemente regăsite de altfel în croitoria englezească fapt pentru care brandul Claudiu Ungureanu se axează pe aceste valori, care descriu puterea unui bărbat și care-i oferă un respect purtătorului de costum.

Un adevărat domn știe că o piesă vestimentară vorbește despre caracterul său și transmite un mesaj celor cu care interacționează. Așadar, bărbatul este un etalon al prestigiului și respectului pe care dorește să-l prezinte în societate prin conduită și prin urmarea unui stil vestimentar care să-i urmărească liniile corpului fără a pune în evidență în mod excesiv anumite părți ale acestuia. Propunem prin noile colecții lansate recent în cadrul showroom-ului Claudiu Ungureanu un stil tradițional cu accente englezești prin care purtătorul de costum este un partizan al valorilor tradiționale în materie de purtare a unui costum prin care dă un plus de valoare vestimentației sale prin calitatea execuției costumului și prin finețea materialelor, în care fiecare detaliu este o formă de auto-exprimare a calității și perfecțiunii. Un astfel de domn, care poartă un costum cu influențe englezești este un tip conservator  și consecvent din toate punctele de vedere, punând preț pe calitatea materialelor folosite și pe croiul ușor lejer al costumului, păstrând un stil vestimentar unitar.

Colecția Classic British Inspirațion Design

Costumele din colecția Classic British Inspiration Design sunt o colecție de costume classic elegante și business, uni sau în carouri, în culori neutre sau ușor accentuate cu un aer proaspăt, stilizat. De asemenea, regăsiți costume din trei piese sau din două piese care sunt realizate din țesături naturale, păstrând o cromatică de vară și care se potrivesc în diferite contexte sociale cum ar fi întâlnirile de afaceri, dineurile sau petrecerile tematice care au loc pe malul mării, la terasă sau la munte. Colecția Classic British Inspiration Design este de asemenea, publicată și pe site-ul nostru by Claudiu Ungureanu.

Colecția Ceremony British Inspiration Design

Colecția Ceremony British Inspirațion Design urmărește liniile fine ale unui costum prin croiala simplă care oferă o eleganță aparte, regăsindu-se o colecție de smoking-uri și dinner jucket-uri în care eleganța și lejeritatea își fac simțită prezența prin designul minimalist prin care sacoul este prevăzut cu două șlițuri la spate, arătând astfel un plus de confort și rafinament. În cadrul colecției veți regăsi o gamă diversificată de costume pentru ceremonie dinner suit (sacoul de o culoare și pantalonul de o altă culoare), smoking-ul clasic fie cu guler șal, fie guler șpiț. Costumul ceremony din trei piese cu textură și ușor cambrat. Totodată, respectând tendințele cromatice oferite de Institutul Pantone regăsiți și câteva smoking-uri de culoare bleumarin oceanic sau albastru electric. În egală măsură propunem și câteva modele de smoking-uri cu sacou ivory și pantalonul negru cu accesorii bordo care dau o notă de eleganță aparte ținutei. Colecția Ceremony British Inspiration Design este prezentată live și în cadrul site-ului brandului Claudiu Ungureanu.

 

Colecțiile British urmăresc un stil simplu englezesc prin care se crează o siluetă în formă de clepsidră prin umerii ușor structurați și talia bine definită iar sacourile sunt prevăzute cu două șlițuri paralele.

În prezent, un bărbat în costum se definește prin  eleganță și putere. Însă, în același timp, personalitatea și detaliile sunt cele care fac astăzi diferența.

Vă invitam la Atelierul de Creație ”Claudiu Ungureanu” pentru a reinterpreta împreună ținutele clasice cu noile tendințe din domeniul fashion și să descoperiți tradiția croitorie de lux pe comandă, folosind tehnica bespoke. Aici retrăiți o experiență unică a croitoriei de lux de pe celebra Stradă Savile Row!