Arta Costumului Bespoke

Țesături exclusiviste

Casa de modă Claudiu Ungureanu oferă o colecție de țesături unicat unde țesătura este listată la bursă, iar un val de 300 de metri de lână sunt dedicați viitorilor clienți de pe mapamond ceea ce înseamnă că dintr-o țesătură din gama premium ai ocazia să îți realizezi o ținută de lux. Țesăturile cu care lucrăm sunt definite de marile case de modă din întreaga lume, unde lâna se încadrează între 60-220 S.

byclaudiungureanu.ro

Reverele beastfed

cest rever celebru este creat prin fixarea stofei cu un grad de tensiune controlat (realizat manual prin cusutură invizibilă). În acest sens reverul va avea o curbură impecabilă. Gulerul atașat manual optimizează distribuția țesăturii  și a căptușelii reliefând o potrivire perfecțiune cusută cu mâna.

byclaudiungureanu.ro

Fără pliuri și Finisaje manuale

Pentru creațiile vestimentare executate handmade, în regim bespoke,  se utilizează anumite furnituri speciale din produse naturale pentru o fixare impecabilă a țesăturii prin care forma sacoului  își menține aspectul impecabil fără a face curburi sau pliuri.

byclaudiungureanu.ro

Eleganța cusăturii și Nasturi de cea mai bună calitate

Sacourile sunt finisate manual, iar fiecare cusătură  are tensiunea controlată astfel încât costumul se poate mula mult mai ușor pe formele corpului. Aveți posibilitatea pentru a opta pentru eleganta cusătură napolitană, un detaliu de top pentru un finisaj unic personalizat. Folosim nasturi autentici de proveniență italiană, fabriați din corn, os sau scoici naturale.

byclaudiungureanu.ro

Butonierele funcționale și Monograma ținutei

Lucrate manual, butonierele funcționale sunt punctul măiestriei depline al atelierului specialiștilor în croitoria bespoke , fiind foarte apreciate  de un adevărat reverent al detaliilor.

byclaudiungureanu.ro

Costumul personalizat

Costumul bespoke este un articol de îmbrăcăminte distinctiv, clasificat ca un obiect de dorit pentru un cunoscător adevărat, cu o pasiune pentru lucrurile realizate manual  și pasionat de eleganță și rafinament. Costumul bespoke are: 100% design personalizat, țesătură exclusivistă, tipar personalizat, rezistență în timp, ținută unicat, de lux

byclaudiungureanu.ro

© 1993-2023 Claudiu Unghureanu / Toate drepturile rezervate