Costume, Costumul la comanda, Ghidul mirelui, Uncategorized

Noua colecție Ceremony 2019 by Claudiu Ungureanu

Noua colecție Ceremony 2019 pentru cel mai frumos moment festiv din viața unui viitor mire!

Un costum bespoke, de marcă este un costum de lux care implică pasiune pentru lucrurile realizate manual și care  oferă o notă de eleganță și rafinament.

Un costum făcut  la comandă își găsește esența frumuseții în micile detalii

Echipa Atelierului de Creație Claudiu Ungureanu vă oferă consultanță specializată, menită să vă îndrume în alegerea perfectă a unei ținute, în funcție de trăsăturile fizice, în funcție de ocazie și tematica eveniementului.

Eleganță, pasiune și stil vestimentar

Eleganța vestimentară masculină presupune o cunoaștere a protocolului care guvernează evenimentul unei ceremonii. Alegerea culorii și materialelor, alegerea accesoriilor și asortarea cu pantofii presupun cunoașterea exactă a dress code-ului pentru fiecare tip de eveniment.

Consilierii noștri te vor sfătui despre modul cum se poartă cu mândrie și etichetă costumul de ceremonie. Un costum bespoke pentru ceremonie este croit fix pe măsurile corpului și este realizat la cel mai mic detaliu și accesorizat în funcție de tipul costumului pe care îl alegeți la petrecere fie un frac, fie un smoking sau o redingotă.

Noua colecție CEREMONY marca, Claudiu Ungureanu este o selecție unicat de tuxedo-uri care oferă prestanță celui care le poartă.

Smokingul

Simbol al eleganței masculine, smochingul este definitoriu pentru șinutele black-tie. Piesa centrală o reprezintă sacoul – croiala și stilul ales imprimă tonul întregului ansamblu vestimentar, de la nota oficială și până la rafinament.

La colecția CEREMONY, marca Claudiu Ungureanu sunt prezentate în secțiunea ceremony diferite modele de smoking-uri. Smokingul este cea mai răspândită variantă a vestimentației formale, modernă de până azi, care în America este cunoscută sub denumirea de tuxedo.

Pentru nuntă recomandăm smokingul alb, cu pantaloni negri dar, până la urmă, orice alegere vestimentară ar trebui să fie în concordanță cu propria personalitate, nu numai în raport cu tendințele modei.

Redingota

Începând cu alegerea țesăturilor, culorii, liniei costumelor (tipul de rever, tipar slim clasic sau slim fit), nasturilor, poziția buzunarelor, până la rezultatul final al costumului, încercăm să vă oferim o experiență de neuitat.

Redingota este un tuxedo cu adevărat special, care se poartă cu papion sau lavalieră și cămașă cu jabou. Purtătorul unui astfel de tuxedo va fi o apariție șarmantă și elegantă.

Fracul

Fracul este cea mai elegantă ținută de ceremonie, fiind cel mai festiv articol de vestimentație masculină. Purtarea unei astfel de ținute vestimentară impune o postură impecabilă, finețe, rafinament și personalitate.

Atelier de creație vestimentară

La atelierul de creație Claudiu Ungureanu realizăm ținute pentru diferite ocazii speciale fie nuntă, botez sau cununie sau oricare alt gen de evenimente semi-formale conferințe business, bal de caritate, cokteil sau  eveniment privat. Pentru evenimentele formare, de ceremonie ținutele noastre se potrivesc celor care sunt viitori nași de cununie, viitori miri, viitori socri.

De asemenea, recomandăm smokingul și pentru domnii care participă la evenimente semi formale care implică o anumită prestanță, iar petrecerea la care participă este una tematică.

De 25 de ani brandul Claudiu Ungureanu crează mixul perfect între tradiție și modernitate! Descoperă noua colecție de costume bespoke ceremony și alege-l pe cel care se potrivește perfect personalității tale.

Related Posts