Accesorii barbati, Uncategorized

Rucsacul – un accesoriu al barbatilor cu stil

barbati cu stil

Fiecare dintre noi am facut la un moment dat pasiune pentru un anumit obiect vestimentar, care nu putea sa lipseasca din tinuta noastra prea multe zile pe saptamana. Cum moda este extrem de molipsitoare, in scurt timp am realizat ca respectivul articol il intalnim la multe alte persoane. In aceasta categorie  intra si banalul rucsac, care obsedeaza multa lume in ultima vreme, devenind un must-have pentru garderoba barbatilor cu stil. Desi foarte multa lume il poarta mai ales din considerente de utilitate, interesant este faptul ca sunt si oameni de afaceri care au renuntat la servieta in favoarea rucsacului, desi majoritatea ghidurilor vestimentare moderne interzic purtatea rucsacului la o tinuta business, fie pentru ca acesta nu transmite un mesaj suficient de formal, fie pentru ca baretele distrug umerii sacourilor. Nu toata lumea este de acord cu aceste reguli, iar unii critici de moda il gasesc ca o alternativa extrem de inspirata. Trebuie insa sa stii cateva reguli despre cum sa-l porti la costum:  

Alegeti un rucsac cu o forma usor patratoasa, dintr-un material de calitate (piele sau stofa), rigid,  intr-o nuanta neutra (negru, maro inchis, bleumarin). Verifica sa aiba o bareta din piele in partea de sus astfel incat sa-l poti purta mai mult in mana, ca pe o geanta. Este important sa evitati modelele cu prea multe fermoare, capse, curele sau alte accesorii. Astfel daca este un barbat cu o atitudine degajata, experimentalist cand vine vorba de haine si imprevizibil ca stil, este sansa ta sa-ti completezi tinuta cu un rucsac cool, alege un accesoriu cu un design cat mai creativ sau cu un print extravagant, alege o piesa statement.

Daca ne referim la rucsacul pentru sala de sport sau pentru turele de jogging in parc ori pentru iesirile cu bicicleta, acesta trebuie sa fie usor ajustabil, rezistent, cu o greutate cat mai mica si realizat dintr-un material impermeabil. Brand-urile care produc echipament sportiv au o gama variata de rucsacuri potrivite pentru activitatile tale recreative.

Indiferent care este motivul achizitionarii unui rucsac, nu ignora felul in care arata acesta. Cauta un rucsac modern intr-o nuanta potrivita cu echipamentul tau. Nu uita ca exista cateva linii de echipament sportiv, foarte fashionable!

Atunci cand vine vorba de drumetii de weekend alaturi de prietenii, o scurta vacanta la munte sau la mare, ori alte deplasari, in scop recreeativ, prin tara nu-ti trebuie altceva decat un rucsac rezistent, incapator si bine compartimentat, astfel incat sa poti lua cu tine cateva haine comode si kit-ul de igiena zilnica. Rucsacul de weekend e o alternativa mult mai utila si comoda la geanta de calatorie. Desi nu pare la fel de incapator, daca aduni toate buzunarele si compartimentele este aproape la fel de incapator ca o geanta de voiaj.

Pana la urma totul tine de stilul fiecaruia dintre noi. Daca alegi un rucsac potrivit cu stilul si il porti cu atitudinea potrivita, nu vei arata ca un scolar plecat in excursie, ci mai degraba vei inspira un stil nonconformist, capabil sa traga priviri admirative.

Related Posts