Tesaturi, Uncategorized

Colectia de tesaturi Sherry Alpaca

tesaturi alpaca

Sherry Alpaca este o colectie de tesaturi pentru sacouri. Aceasta colectie a fost proiectata exclusiv de catre “Holland & Sherry”.

Lana, alpaca si matasea au fost impletite si tesute impreuna cu o rasucire de 2/2, pentru a putea oferi o colectie de lux, care este colorata si deosebit de atragatoare.

Culorile au un rol foarte important in viata noastra de zi cu zi, deoarece ele determina starea noastra de spirit, comportamentul nostru si perceptia noastra fata de de alte personae. Fiecare dintre noi avem o culoare favorita, iar de multe ori, acest lucru ne influenteaza atunci cand ne cumparam un articol de imbracaminte.

Aceasta colectie utilizeaza efectele pozitive ale culorilor si stilul, oferind o paleta larga de culori alese cu grija, care se potrivesc atat pentru o tinuta eleganta de oras, cat si pentru o tinuta mai casual.

Iata cateva caracteristici ale fibrelelor de Alpac:

  • Sunt deosebit de usoare si au un luciu natural si rafinat;
  • Contin perne de aer microscopice care functioneaza precum o izolatie termica, oferind caldura atunci cand este frig si, in acelasi timp, lasand corpului posibilitatea de a respira si de a ramane racoros atunci cand este cald;
  • Contin perne de aer care reduc greutatea fibrelor, motiv pentru care materialul este mai putin voluminos decat cel din lana de oaie;
  • Sunt matasoase, lucioase si luxoase la atingere, motiv pentru care sunt foarte confortabile atunci cand le porti;
  • Tinutele realizate din alpaca pot fi croite cu usurinta si se aseaza foarte bine pe corp.

Related Posts