Tesaturi, Uncategorized

Material de lux din lana “Super 160” , casmir si fibre din blana de nurca argintie (silver mink).

Noua colectie de materiale de la renumitul producator Holland & Sherry a fost conceputa respectand cerintile croitoriei moderne la comanda special pentru a inspira. Colectia se axeaza pe culoare si design, oferind clientilor posibilitate unei experiente bespoke inegalabile.

Imprimeurile cuprind o gama variata de carouri si dungi in culori vibrante, oferind posibilitate crearii unor piese vestimentare separate, unicate si atemporale, sau asortate pentru un look ireprosabil, intro tinuta avant-garde purtata de cei ce tind sa se diferentize si sa atraga privirile celor din jur.

Finetea materialelor e adusa la un nivel superlativ prin folosirea unei lane forte fine “Super 160’S” Luxury Merino Wool, si adaugarea casmirului si fibrelor din blana de nurca argintie (silver mink) pentru o finete si catifelare de neegalat.

Argintiu cu alb.

Argintiul are puritatea albului, dar cu un stop de negru care ii ofera o nuanta mai calda. Acesta lumineaza calea care ne sta inainte si ne ajuta sa ne depasim problemele emotionale. El ne ajuta sa inaintam si sa imbratisam viitorul.

Albul este culoarea perfectiunii. Simplitatea albului sugereaza atat eficienta cat si intelegere, iar o persoana care poarta alb este considerata ca fiind cinstita, democratica si deschisa la minte.

Gri Carbune (Charcoal) cu  Rosu

Culoarea “charcoal grey”  este caracteristica pentru o minte echilbrata, intrucat se potriveste cu aproape orice alta culoare. Lipsita de emotii, culoarea “charcoal grey” are un efect mediator, oferind stabilitate, pace launtrica si calmul intr-o lume haotica. Aceasta culoare este potrivita pentru orice perioada a zilei , este practica si eleganta.

Culoarea rosie, culoarea focului, transimte ideea de energie, forta, conducere si hotarare. Persoana ce poarta rosul la birou este spontana, motivata si emana putere si incredere in sine.

Negru + Mov Negru + Mov2 Negru + Mov 3

Negru cu Mov

Negru este o culoare ce simbolizeaza putere si autoritate. Ea transimte sentimente puternice si da dovada de o gandire logica.  Chiar daca importanta negrului incepe sa fie diminuata, ea transmite in continuare putere, eleganta si complexitate.

Culoarea mov nu are varsta, ea este creativa, simplista si naturala, fiind alcatuita cu ajutorul albastrului, reprezentand stabilitate, si rosul simbol al energiei.

Navy + Gunpowder blue  Navy + Gunpowder blue1 Navy + Gunpowder blue2 Navy + Gunpowder blue 3

Navy  cu  Gunpowder Blue (bleu deschis)

Culoarea navy semnifica puterea, integritatea si importanta. Cei ce poarta navy sunt visatori convinsi, adepti fermi ai adevarului si pacii.

Albastrul deschis energizeaza si modernizeaza  culoarea navy oferind energie pozitiva si lasand o cale deschisa catre comunicare.

Maro+verde1 Maro+verde Maro+verde2

Maro cu verde.

Culoarea Maro simbolizeaza stabilitate si caldura. Persoana care poarta maro are o personalitate sincera, practica si este in acelasi timp tipul de persoana care rezolva aproape orice problema.

Verdele este o culoare a naturii, ce ne ofera tot ceea de ce avem nevoie pentru un stil de viata echlibrat si sanatos. Sentimenul de viata radiaza in jurul persoanelor sau obiectelor care pot fi asociate cu oricare nuanta a verdelui.

Related Posts