Ghidul miresei, Uncategorized

Cum alegi pantofii de mireasa in care sa te simti confortabil

pantofi de nunta

Nunta este un eveniment pe cat de vesel si de frumos, pe atat de obositor. Orele intregi de dans si umblatura pe tocuri iti pot afecta serios picioarele. Astfel sa nu te mire daca in zorii zilei vei avea gleznele umflate sau daca simti intepaturi, ca niste ace in talpa. Acest disconfort este provocat in general de pantofii de mireasa pe care ti-i alegi si cu care accesorizezi rochia. Acestia fie sunt prea inalti, fie prea mici, prea mari, prea stramti, sau pur si simplu sunt prea incomozi pentru tine.

Ce trebuie sa faci pentru a te simti bine la propria nunta?

In loc sa iti torturezi picioarele in pantofi care nu ti se potrivesc  si iti creeaza si o stare puternica de disconfort, mai bine imbini utilul cu placutul, astfel incat acestia sa fie si frumosi si confortabili. Iata sfaturile noastre pentru a face o alegere inspirata in ceea ce priveste pantofii tai de mireasa.

Forma tocului este foarte importanta

Daca doresti sa fii putin mai inalta in ziua nuntii, o pereche de pantofi cu toc iti vor pune in valoare statura si-ti vor oferi acea incredere de care ai nevoie atunci cand stii ca toata lumea va fi cu ochii pe tine.

O pereche de pantofi de mireasa ar trebui sa aiba tocul suficient de inalt, incat sa-ti flateze postura, si suficient de mic, incat sa-ti ofere confort. Indicat este insa sa sa te uiti intai la forma tocului si abia mai apoi sa-i analizezi inaltimea. De exemplu un toc cui, subtire si foarte inalt va face ca durerile de picioare sa nu intarzie sa apara, datorita pozitiei nefiresti ale acestora.

Pentru a te simti confortabil, iti recomandam sa alegi un pantof cu toc gros din piele naturala. Acestia iti vor oferi mai multa stabilitate, astfel incat vei putea pasi gratios pe durata intregului eveniment.

Opteaza pentru kitten heels

O pereche de pantofi de mireasa cu toc kitten este o optiune excelenta in cazul in care optezi pentru eleganta si gingasie, dar in acelasi timp vrei sa te simti confortabil. Cum rochiile de mireasa acopera in totaliatate pantofii, poti purta orice incaltaminte doresti, ceea ce poate fi un mare avantaj.

Fii sexy pe un calapod cu platforma

Daca esti mignona, pantofii sau sandalele cu platforma pot fi o alegere inspirata pentru ziua nuntii. Daca alegi astfel de pantofi de mireasa, poti trece cu vederea tocul foarte inalt, intrucat platforma va tine piciorul intr-o pozitie confortabila, fara sa puna presiune pe oase si articulatii.

Alege pielea naturala

Te sfatuim sa tii cont si de materialul din care sunt confectionati pantofii de mireasa. De exemplu pantofii de mireasa din piele naturala iti ofera numeroase beneficii. In primul rand, nu-ti vor transpira picioarele, ceea ce inseamna ca talpa nu va aluneca in fata, iar degetele vor sta intr-o pozitie confortabila.

Momentul din zi cand ar trebui sa-ti cumperi papucii pentru nunta

Cel mai potrivit moment pentru a cumpara pantofi de nunta este la sfarsitul unei zile, pentru ca picioarele au tendinta de a se umfla mai ales daca petrecem foarte mult timp in picioare, si probabil in ziua nuntii vor fi la fel. De asemenea, pentru a va asigura ca nu o sa aveti nevoie de plasturi in cea mai importanta zi din viata, este bine sa mergeti un pic cu  pantofii prin casa, cu cateva zile inainte de eveniment, pentru ca ultimul lucru care v-ar putea impiedica sa  aveti o zi asa cum va imaginati, ar fi sa aveti picioarele ranite.

In concluzie, pantofii sunt un accesoriu important care trebuie sa fie pe placul oricarei mirese si sa-i ofere acesteia confort si incredere pe tot parcursul evenimentului.

Related Posts