Croitorie, Uncategorized

Vezi ce spune despre tine tivul pantalonilor

pantaloni-tiv

Astazi vom discuta despre pantaloni. Cand iti vei cumpara o pereche de pantaloni de stofa de calitate, trebuie sa stii ca exista mai multe optiuni, la diverse preturi.

Indiferent de pretul pe care il vei plati pentru acea pereche de pantaloni, cel mai important aspect este ca ea sa-ti vina perfect. Bineinteles, o pereche noua de pantaloni trebuie croita bine din start, iar croitorul iti va potrivi pantalonii pe liniile corpului tau; acest factor nu ar trebui sa fie negociabil niciunde.

Totusi, exista un aspect referitor la pantalonii tai asupra caruia poti avea control total: tivul. Tivul perfect va spune multe despre imaginea ta profesionala.

In primul rand, pentru a acoperi aspectele de baza, tivul este locul in care pantalonii cad pe pantofi, creand o cuta orizontala in material in fata piciorului. Este doar un rezultat al lungimii pantalonilor tai. Un tiv realizat rofesionist nu este doar atractiv din punct de vedere estetic, dar iti va spune daca porti pantaloni prea scurti. De exemplu, daca tivul va fi prea sus sau daca nu este indeajuns de definita, pantalonii tai cvor parea prea scurti cand vei sta in picioare sau cand vei merge.

Acest lucru va genera o imagine care nu poate fi niciodata „la moda“, deci implicit fara scuze. Astfel, pentru a te ajuta sa ai tivul perfect, iti vom prezenta in continuare cateva sfaturi legate de cele trei tipuri disponibile pentru tine!

Tiv mediu

Tivul mediu reprezinta standardul in industria modei; acesta reprezinta un look clasic pentru toti barbatii cand vine vorba despre pantaloni de stofa. Preferat de persoanele mai conservatoare, tivul mediu este look-ul perfect al unui director de companie. Este clasic si acest lucru nu va iesi din tiparele modei niciodata.

Insa nu toti barbatii sunt la fel, astfel incat tivul mediu este mai potrivit barbatilor cu inaltime medie. Daca lungimea pantalonului este medie, cei cu picioare de lungime medie pot avea un look perfect fara ca pantalonii sa para prea scurti. Desi functioneaza perfect pe un barbat de inaltime medie, tivul mediu este exact look-ul omului de afaceri.

Tivul lung
In timp ce tivul mediu reprezinta o optiune mai precauta, tivul lung te poate plasa pe un nivel superior in ierarhia modei. Deoarece ii confera pantalonului o cuta adanca de-a lungul fetei, tivul lung reprezinta un stil mai „la moda“ pentru barbatii mai indrazneti. De fapt, aceasta este considerata a fi un look mai modern pentru barbatul muncitor. Cei care poarta tiv lung ar putea fi descrisi ca oameni carora le place sa riste.

Chiar daca nu te consideri un astfel de barbat, tivul lung este aproape necesar cand vine vorba despre barbatii mai inalti; acesta aduce un plus de lungime materialului purtat de barbatii mai inalti, in asa fel incat pantalonii sa nu para prea scurti.
Insa, indiferent de inaltime, tivul lung reprezinta exact look-ul profesionistilor aventurieri carora le place sa faca o declaratie prin ceea ce poarta!

Tivul scurt
Tivul scurt este cel mai cautat in aceasta perioada de barbatii care doresc sa fie „la moda“. Desi acest look poate fi definit ca riscant, tivul scurt este considerat cel mai popluar. Totusi, acest look nu este pentru cei „slabi de inger“!

Lasand prudenta la o parte, tivul scurt iti va genera o cuta foarte mica sau aproape deloc pe picior, scotand la iveala un look foarte precis croit. In mod interesant, cand vei cumpara un costum, vei descoperi ca, pe cat sunt mai scumpi designerii, cu atat acestia vor fi mai inclinati catre acest tip de tiv.

Desi oricine poate avea acest look, barbatii carora le sta cel mai bine sunt cei care au un torace suplu si o talie de aproximativ 80 cm. Dar acest aspect nu ar trebui sa te sperie: tivul scurt reprezinta look-ul perfect pentru oricine vrea sa aiba o imagine „de dur“.

Asadar, astazi am discutat despre optiunile disponibile privind croirea lungimii pantalonilor. Cat de lungi sau cat de scurti ii purtati poate arata ce gen de barbat esti, atat la serviciu, cat si in timpul liber.
Nu uita aceste detalii cand iti vei cumpara o pereche noua de pantaloni sau chiar atunci cand vei merge la croitor pentru ajustarea unei perechi mai vechi. Acum ai toate informatiile necesare!

Related Posts