Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

Decoratiuni home-made pentru nunta

Sa-ti faci singura decoratiunile de nunta nu este chiar atat de greu, mai ales daca iti plac lucrurile handmade si ai o farama de talent. In plus, poti personaliza intregul eveniment, punandu-ti la propriu amprenta asupra lui.

Foloseste hartia pentru lanterne handmade

Poti crea un decor de poveste cu lanterne din hartie pe care sa le aprinzi cand se insereaza. Indiferent daca le asezi pe scari sau la intrarea in salon, ele dau o lumina calda si sunt incredibil de simplu de realizat. Ai nevoie de hartie, eventual de niste bucati de carton ca suport si bineinteles, de lumanari. Poti scrie diverse mesaje personalizate sau poti desena inimioare, stelute stralucitoare, orice iti doresti pentru a face o atmosfera romantica.

Vase de sticla pentru lumanari plutitoare

Poti aranja mesele nuntasilor chiar daca nu esti designer florist. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti niste vase de sticla potrivite in care sa pui cateva lumanari colorate, plutind in apa. Poti completa decorul cu petale de flori, pietricele sau frunze. Iata mai jos cateva variante:

Marturii de hartie pentru nuntasi

Decoratiunile origami pot fi folosite pe post de marturii. Spre exemplu, pentru fete poti face rochite, iar pentru baieti camasi sau pantaloni. Nu uita de personalizare, trecand fie initialele voastre si data nuntii, fie numele fiecarui invitat, avand astfel si rolul de a le arata locul unde se pot aseza la masa.

Bar sangria personalizat

O sangria este cu atat mai delicioasa cu cat ai ocazia sa ti-o prepari pe loc. Ofera-le nuntasilor tai o experienta inedita, punandu-le la dispozitie un bar sangria. Ai nevoie de mai multe sortimente de vin si de vase in care se pun felii de lamai, portocale, mere sau chiar si alte fructe: struguri, capsuni, etc.

Related Posts