Ghidul miresei, Uncategorized

Cum sa arati cu 5 kilograme mai slaba in rochia de mireasa!

cum sa arati mai slaba in rochie de mireasa

Orice mireasa vrea sa arate senzational in ziua nuntii, insa este destul de dificil sa te tii de un program riguros inainte de nunta! Din fericire insa, exista cateva solutii care te pot ajuta sa arati extraordinar in rochia de mireasa. Iata cum…

Evidentiaza-ti silueta

Nimic nu este mai bun decat o rochie care sa-ti accentueze cele mai senzuale parti ale corpului si sa le camufleze pe cele mai putin apetisante!

Coapsele proeminente – pentru a le ascunde, alege rochia de mireasa cu talie empire sau una de tip baby doll, cu o fusta voluminoasa sau gogosar!

Bratele si decolteul nu te avantajeaza? Rochia de mireasa tip camasa, cu maneci cazute, este alegerea perfecta. Iar bolero-ul din dantela, te va face sa te simti mult mai sofisticata si relaxata!

Vrei sa te ascunzi cu totul? Rochia de bal tip corset, este optiunea ideala atunci cand vrei sa pui accent pe bust, in timp ce talia, coapsele si picioarele raman perfect ascunse.

Alege lenjeria intima modelatoare

Corsetele, body-urile, bustierele, burtierele si toate articolele de lenjerie de tip “slim”, sunt cheia siluetei perfecte! Astfel, ideal ar fi sa nu te feresti in a investi bani in lenjerie, deoarece ea este baza pe care rochia de mireasa se asaza perfect.

Lenjeria din spandex este extrem de usoara si te va lasa sa respiri, plus ca vine intr-o multime de culori si modele.

Postura corpului!

O postura a corpului adecvata poate face diferenta in cea mai importanta zi a vietii tale. Asta inseamna ca trebuie sa ai o postura relaxata si perfect studiata pe tot parcursul nuntii!

Priveste mereu inainte! Capul trebuie sa stea deasupra gatului, fara a aduce barbia in fata.

Umerii ar trebui sa fie in pozitie dreapta. Daca un umar este mai sus, coboara-l usor si aliniaza-l cu celalalt.

Pieptul este intotdeauna in fata. Fa-ti mirele sa spuna mandru: „este sotia mea”!

Ajusteaza-ti inaltimea

Pantofii pe tocuri sunt cei care iti garanteaza iluzia unei siluete mai inalte si subtiri. Ai 1.65 m si cantaresti 60 de kg? Atunci incalta pantofi cu tocuri de 8 cm. Trucul acesta nu este folosit doar pentru a parea mai inalta, insa si pentru a reproportiona greutatea la un nivel mai inalt!

Daca te temi de durerile de picioare , renunta la seducatoarele stiletto si alege un toc mai gros.

Related Posts