Accesorii barbati, Uncategorized

Papionul

papion

 

Papioanele vin în dimensiuni și stiluri diferite, iar cunoscătorii știu importanța alegerii papionului potrivit pentru dimensiunea gâtului și a feței, astfel încât să creeze o imagine echilibrată. Vă prezint în continuare patru dintre cele mai comune stiluri de papion:

  1. Papionul Fluture Mare (Large Buttterfly): are o dimensiune de 7,6 – 8,8 centimetri. Pentru a evita să arăți ca un clovn, acest papion este purtat de bărbații care au o dimensiune mare a gâtului, a feței și a bărbiei. Dacă te pregătești pentru un eveniment non-formal și vrei să creezi un efect comic, atunci acest papion în culori luminoase și modele nebunești va face acest truc.
  2. Papionul Clasic: are dimensiunea de 5,7 – 6,9 centimetri și este cel mai popular; de aceea, se va găsi în toate magazinele de profil. Este un papion cu care mergi la sigur pentru orice vestimentație de tipul black tie, indiferent de înălțimea și greutatea purtătorului. Dacă vrei să fii sigur pe alegerea făcută și să nu ieși în evidență prea tare, acest papion este alegerea potrivită.
  3. Papionul Îngust: este o combinație între papionul clasic și o panglică. „Aripa” are o dimensiune de 3,8 – 5 centimetri, cu o aparență mai puțin formală, dar este o alegere acceptabilă pentru a îndeplini funcțiile unei vestimentații black tie. Acest papion arată cel mai bine pe bărbații subțiri, cu fața și gâtul îngust.
  4. Papionul cu Margini Ascuțite: este perfect pentru cei care doresc ceva unic și, în același timp, aderă la strictețea impusă de codul black tie.

Related Posts