Ghidul mirelui, Uncategorized

Accesoriile pentru un costum de mire

costum_mire2

 

Sosetele

Indiferent de costumul ales, sosetele sunt obligatoriu asortate la culoarea acestuia: sosete inchise la culoare – pentru costumele negre, maro, bleumarin, gri, in tonurile acestora, sau deschise la culoare – pentru costumele crem, oliv sau bleu. Sosetele trebuie sa fie cat mai lungi, fine (cu un continut mai mare de fibre de matase), fara model sau imprimeuri. Sosetele se aleg in functie de nuanta pantalonului, si nu de culoarea pantofilor.

Butonii

Pentru orice costum ati opta, camasa trebuie sa aiba mansete lungi pentru butoni. Butonii sunt obligatorii pentru un asemenea eveniment. Pe langa acul de cravata, acestia sunt singurele bijuterii pe care ar trebui sa le purtati – bineinteles, in afara verighetei. Puteti alege un model simplu si delicat sau, dinmpotriva, butoni ornamentati bogat.

Papionul

Obligatoriu uni, papionul se asorteaza in tonul costumului ales. De asemenea, daca ati optat in completarea tinutei pentru un brau, acesta poate fi din acelasi material si culoare ca si papionul.

Vesta

Un accesoriu obligatoriu pentru oricare costum, indiferent daca este uni, imprimata cu diverse modele, din matase, satin, catifea sau din aceeasi stofa din care este croit costumul. In functie de tipul sacoului, vesta poate fi inchisa pana sus cu terminatie dreapta, in anchior, cu guler sal sau chiar cu revere. De asemenea, poate fi inchisa si la doua randuri de nasturi.

Related Posts