Costumul la comanda, Uncategorized

Costumul la comandă

costum comanda showroom claudiungureanu

Pentru români costumul pe comandă este mai mult o noutate, nu mai există obiceiul de a-ți face o haină la comandă. Un costum made-to-measure sau bespoke este o experiență unică, un exemplu pentru orice bărbat care se respectă.

Costumul este doar pentru tine, se va potrivi perfect pe măsurile corpului tău, un unicat care iți relevă personalitatea ta;

  1. Sacoul  poate fi personalizat: eticheta cu inițialele proprietarului, eticheta casei de modă care a realizat costumul, etc;
  2. Paleta largă de opțiuni în ceea ce privește țesătura, care îți pot satisface cele mai exigente gusturi în materie vestimentară: pot exista sute/mii de variante de țesătură.
  3. Consiliere personală: împreună cu maestrul croitor alegi modelul, croiul, stilul după măsurile tale. Poți opta pentru un sacou la unul sau doi nasturi, cu unul sau două șlițuri laterale sau la spate, poziționarea buzunarelor interioare, tipul reverului, butoniere funcționale, etc.
  4. Sunt necesare cel puțin una sau două probe intermediare: probă crudă(prima probă) pentru stabilirea măsurilor finale și a micilor corectări, a două probă pentru a vedea cum “cade” costumul și, dacă totul este perfect, a treia probă este cea finală.
  5. Consultanța vestimentară: vei fi îndrumat în alegerea costumului care se pliază perfect cu personalitatea ta, cu stilul tău de viață, cu bugetul tău.
  6. Detalii de personalizare: alegerea căptușelii, nasturilor(din os sau corn).
  7. Sfaturi specializate privind posibilitățile de asortare cu accesoriile care completează ținuta: pantoful, cămașa, papionul, cravata, butonii, cureaua, etc.
  8. La atelierul nostru de creație, pe lângă costumele la comandă vei găsi cămăși și pantofi pe comandă pentru a pune în valoare costumul.

Related Posts