4 motive pentru a alege un costum la comanda

ungubestpoke

Aceasta perioada a anului este foarte potrivita din multe motive pentru a iti completa garderoba cu cateva costume la comanda care sunt estentiale pentru tine. Te poti baza pe ele indiferent de tipul de petrecere la care vrei sa participi, indiferent de ocazie sau anotimp. Iar pentru aceasta innoire de garderoba te ajutam cu 4 pasi simpli de urmarit.

1. Este vorba despre o anumita ocazie sau despre rutina zilnica? Poti alege un costum la comanda pentru zilele reci, un costum pe care sa il porti la evenimente formale, care sa cuprinda smokingul precum si un costum office pe care il poti purta zi de zi, la munca sau in oras. In functie de fiecare eveniment pe care il ai, atelierul de creație Claudiu Ungureanu iti poate realiza un costum la comanda, perfect adaptat masurilor tale si trendurilor actuale.

2. Numarul de nasturi de la sacou. Nu vei da gres niciodata cu un costum la comanda in doi nasturi, deoarece tot timpul va fi o piesa clasica. Poti opta si pentru un costum in doua randuri de nasturi. Acesta iti va oferi eleganta, atitudine si iti va pune in evidenta silueta. Daca nu stii cati nasturi sunt potriviti pentru costumul de ceremonie, noi iti recomandam sa apelezi la un sacou cu doi nasturi asortati cu nuanta tinutei. Cu siguranta vei acapara privirile celor din jurul tau indiferent de ce model vei alege, daca vei adauga un plus de originalitate.

3. Numarul de piese alese. In functie de tipul de costum pe care il vei alege, poti opta pentru un costum din doua sau trei elemente vestimentare. In ultimul timp, vesta a revenit in tendinte si sunt nenumarate situatii in care aceasta poate fi purtata cu eleganta, mai ales daca vei renunta la sacou. Daca vrei sa scoti in evidenta cureaua si daca aceasta te pune in avantaj, poti purta ultimii nasturi descheiati.

4. Tesatura costumului si materialul din care este confectionat. Cel mai bine este ca fiecare gentleman sa aiba in garderoba sa costume care sa acopere cat mai multe variante de materiale. Se poate opta pentru lana, matase, catifea precum si bumbac 100%. De asemenea se poate opta pentru fiecare din materialele de mai sus, in combinatie cu lana. Este foarte important materialul pe care il alegi, in functie de sezon, pentru a avea un costum in care sa te simti cat mai confortabil cu putinta. In acelasi timp trebuie sa tii cont si de sfatul consilierului vestimentar pentru ca acesta iti va recomanda ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Sa nu omiti faptul ca modelul, tesatura precum si restul detaliilor conteaza foarte mult in conturarea costumului perfect.

Pentru piesele esentiale si elegante din garderoba oricarui gentleman, in functie de anotimp si de eveniment, poti beneficia de consiliere vestimentara in showroomul atelierului de creatie Claudiu Ungureanu din Iasi, Șoseaua Bucium, nr. 24.

 

Recent Posts