Blog, Ghidul miresei, Uncategorized

Reguli de aur pe care trebuie să le cunoască viitoarele mirese

Pentru viitoarele mirese, prima probă este mereu emoționantă și puțin stresantă, este normal să fie așa. Miresele sunt presate de timp și își fac griji că nu vor găsi rochia care să le avantajeze sau un model care să se potrivească siluetei și stilului lor. Pentru prima dată când se privesc în oglindă miresele trăiesc un moment intens.

Pentru toți pașii pe care o viitoare mireasă îi va face, avem mai jos câteva îndrumări care vin în ajutorul acesteia.

1. Programează-te din timp

Prima probă trebuie să fie o experiență unică și elegantă, dar mai ales veselă și utilă.De aceea noi recomandăm ca viitoarele mirese să își facă o programare,ca să se poată bucura de o primă probă cu adevărat specială, relaxantă și nu stresantă.

2. Mergi cu temele făcute

Este important să știi ce modele îți vor avantaja silueta și în ce tip de rochie de mireasă te vezi dansând o noapte întreagă. O rochie de mireasă cu trenă va fi cu siguranță o alegere spectaculoasă, dar trebuie să te asiguri că te simți confortabil în ea și că  îți va fi ușor să te miști.

3. Probează rochia fără să fii machiată

De multe ori ai auzit cum viitoarele mirese se plâng că rochiile pe care le-au probat sunt pline de pete și acest lucru a dus la o experiență neplăcută.

În ziua în care mergi la probă, încearcă să renunți la machiaj. Fondul de ten se va lipi de rochie, iar acestea nu pot fi curățate la nesfârșit. Prin urmare,este inevitabil,ca de la o probă la alta să se adune și mai multe pete de fond de ten și fard, oricât de atentă ești și oricât de bune sunt produsele de îngrijire.

4. Pantofii de probă

Un aspect foarte important pe care multe mirese îl uită este legat de pantofi. Nu uita să iei cu tine pantofii pe care dorești să îi porți la nuntă. Trebuie să fii atentă dacă culoarea se potrivește cu rochia și dacă înălțimea tocurilor este potrivită cu lungimea rochiei. Dacă nu ți-ai achiziționat încă pantofii, nu este nici o problemă, important e să iei cu tine o pereche de pantofi care au înălțimea tocurilor la fel cu cei pe care dorești să îi porți la nuntă.

5. Poți lua o prietenă apropiată cu tine

Poți veni însoțit de cineva la prima probă, doar pentru a avea și o părere a unui prieten.
Consilierii atelierului sunt cei care te vor ajuta să ai cea mai bună opinie asupra rochiei, dar poți apela la o persoană de încredere, o prietenă care să fie sinceră în aprecierea ținutei.

6. Comoditatea rochiei

Trebuie să analizezi cu atenție cât de comodă este rochia. Noaptea nunții este cea mai minunată din viața ta și în același timp și cea mai solicitantă. Așa că nu uita că trebuie să fii în permanență în centrul atenției și în toiul acțiunii, să te învârți printre toți invitații, să faci poze, să dansezi și mai ales să ai tot timpul zâmbetul pe buze.

Când mergi la probe, încearcă să te plimbi destul de mult precum și să mimezi așezatul pe scaun și dansatul pentru a înțelege cât de comodă este rochia. Nu uita că va trebui să pozezi foarte mult, iar o rochie care necesită o aranjare minuțioasă la fiecare poză te va face să pierzi foarte mult timp.

7. Atenție la lumină

După cum bine știi, nuanțele rochiei de mireasă sunt în funcție de fibra materialului din care este confecționată. Pentru a înțelege pe deplin culoarea, încearcă să vezi cum arată la lumina zilei. Evident, nu trebuie să ieși în stradă, dar încearcă să te apropii de o fereastră pentru a vedea nuanța reală.  În orice caz, trebuie să ții cont de faptul că noaptea nuanța va fi alta.

 

Related Posts