Costumul la comanda, Uncategorized

Ghid practic în alegerea costumului bespoke

Fiecare gentleman ar trebui să dețină un costum bespoke în garderoba sa, fie că este vorba de un costum gata cumpărat sau făcut la comandă. Fiind specialitatea noastră, în rândurile următoare vei afla cât mai multe despre costumele făcute la comandă marca, Claudiu Ungureanu.

Luând în calcul toate costurile, întâlnirile cu un consultant vestimentar și nesfârșitele alegeri privind materialele sau culorile, de ce să te complici cu un costum făcut la comandă  când îți poți achiziționa unul gata făcut ?

Este destul de simplu să intri într-un magazin dedicat, îți alegi mărimea potrivită și probabil vei găsi un costum destul de potrivit conformației tale. Dar permite-mi să îți spun că nici un costum nu se va potrivi la fel de bine pe tine ca un costum făcut la comandă.

Ce este mai exact un costum bespoke și ce îl face atât de special?

Costumele bespoke sunt create nu neapărat după mărime dar sunt luate în calcul și conformația corpului și măsurătorile specifice. Procesul poate dura pana la 30 de măsurători pentru a crea costumul perfect.

Dacă ești mai înalt sau mai scund, ai umerii mai mari sau picioarele mai slabe cu siguranță visezi la un costum ce se potrivește conformației tale. Un costum făcut la comandă ce se mulează corect pe corpul tău poate fi alegerea perfectă.

Te pregătești de ziua cea mare și ai nevoie de un costum, acum este momentul potrivit să faci o vizită în atelierul de creație Claudiu Ungureanu

Femeile investesc foarte mult timp și bani pentru rochia de mireasă în cea mai specială zi.

De asemenea, e și ziua ta specială. Imaginează-ți că aștepți costumul comandat știind că se va potrivi de minune cu rochia ei din ziua nunții.

Dacă te gândești că este o risipă de bani pentru că vei purta costumul doar o singură dată trebuie să iei în considerare și faptul că este un costum creat special pentru tine și de calitate superioară. Accesorizat cu o altă cămașă, cravată sau pantofi, costumul poate fi purtat la diferite evenimente cum ar fi la o nuntă sau la conferințe. Fiecare bărbat are nevoie de un astfel de costum în garderoba sa pentru cele mai speciale ocazii.

Când îți cumperi un costum, sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare

Înainte de a alege materialele, mărimea gulerului și lungimea costumului trebuie să te decizi cât de personalizat îți dorești să fie costumul.

Opțiunea made to measure este cea mai comună în alegerea costumelor. Acest tip de costum este creat după un model existent fiind folosite măsurile tale. Aceste costume sunt unice pentru că sunt create după măsurile tale, dar după un model deja existent – ceea ce nu oferă chiar unicitate costumelor.

Avantajul acestui tip de costum made to measure este acela că poți alege tipul costumului ce îl cauți. De asemenea, vei ști dinainte exact cum arată iar acesta poate fi și cea mai ieftină opțiune.

Spre deosebire de un costum made to measure ce respectă un model deja existent, costumul bespoke nu este realizat după un model exact, ceea ce face acest tip de costum unic.

Îți vor fi luate măsurătorile, iar apoi întreg procesul de creație și modelul,va fi creat în funcție de specificațiile tale.

Având libertate în procesul de creație, opțiunile realizării unui costum de calitate și personalizat sunt nelimitate. Trebuie doar să îți imaginezi,iar profesioniștii noștri din atelierul nostru de creație Claudiu Ungureanu vor face tot posibilul pentru a crea costumul perfect.

De asemenea, te întrebi și cât costă un astfel de costum bespoke

Acesta poate fi destul de costisitor, dar îți garantăm că va merita pe deplin să ai în garderoba ta un costum unic ce reprezintă în totalitate personalitatea ta.

Un sfat din partea noastră este să discuți despre costurile costumului cu consultantul tău vestimentar și chiar și în timpul procesului de creare a costumului.

Despre materialele Cerruti

Lanificiul F.lli Cerruti pune la bătaie o mare parte din propriile resurse pentru explorarea materiilor prime ce sunt la cel mai înalt standard calitativ.

Cea mai bună lână australiană și cel mai bun cașmir mongol sunt conservate într-un ambient protejat, unde temperatura și umiditatea sunt ținute constant pentru a scoate cea mai bună calitate .

Țesutul brut , cu atingerea aspră ,conservă în sine o frumusețe care doar finisajul îl poate învia.

Diferite procese, specific studiate, în care intervin apa, vaporia, presiunea și căldura restaurează lumina și finețea.

Compania susține în această fază din proces capacitatea unică de a atinge perfecțiunea, pentru a satisface dorințele clientului, pentru a da cu siguranță o senzație tactilă plăcută.

Calitatea

Cea mai înaltă calitate și condițiile pe care se bazează creativitatea , rafinamentul țesutului Cerruti.

Trecând peste a satisface toate specificările tehnice ce îl fac un obiect adaptat uzului, acest produs este în grad să dea un răspuns concret la cerințele clienților , garantând din plin satisfacția cerințelor și așteptărilor.

Related Posts