Ghidul mirelui, Uncategorized

Sfaturi indispensabile pentru alegerea costumului de mire perfect

costum la comanda

Nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Emotii, temeri, clipe de fericire, planuri si vise, un carusel halucinant de stari contradictorii se aseaza in sufletul viitorilor miri. Pentru a te ridica la inaltimea acestui eveniment trebuie sa tii cont de toate detaliile posibile si mai ales de tinuta pe care o vei purta la nunta. Pentru cei mai multi dintre barbati, alegerea costumului de mire este o adevarata provocare. Asadar, sa parcurgem impreuna ghidul vestimentar special creat pentru gineri:

Nu trebuie sa faci nici un compromis in privinta dimensiunii costumului. Acesteia trebuie sa i se acorde o atentie speciala pentru ca, indiferent de brand sau pret, o vestimentatie ce nu se potriveste perfect poate deveni ridicola. Facand o paralela cu articolul de ieri, este foarte important ca viitorul costum sa fie foarte bine proportionat.

Lungimea pantalonilor este un aspect ce nu trebuie ignorat, deoarece risti sa comiti una dintre cele mai frecvente greseli in vestimentatia masculina. Stand in picioare, marginea de jos trebuie sa atinga tocul pantofului, iar in partea din fata nu trebuie sa formeze mai mult de o cuta. Astfel, intre partea din spate si cea din fata a pantalonilor trebuie sa existe o diferenta cuprinsa intre 1 si 1.5 cm.Modelul de tiv potrivit este cel oblic.

Croiala face diferenta intotdeauna, deoarece aceasta poate, sau nu, sa-ti puna in evidenta calitatile. Astfel daca esti o persoana inalta si slaba, evita sacourile si pantalonii largi care te vor transforma intr-un adolescent. Recomandarea noastra este sa alegi materiale dense si nuante deschise, pentru a da impresia de volum. Sacoul cel mai potrivit in aceasta situatie este cel cu doi nasturi, iar pantalonii trebuie sa fie cu talie joasa.

Daca privim din unghi opus, cateva kilograme in plus nu ar trebui sa-ti puna probleme. Recomandarea noastra este sa eviti costumul de mire mulat pe corp sau pe cel larg, deoarece acestea nu au cum sa-ti subtieze silueta. Cele mai sigure optiuni sunt sacourile la doua randuri de nasturi sau tinutele monocrome. Accesoriile colorate precum papionul sau batista vor asigura originalitatea vestimentatiei. Un alt aspect important il reprezinta reverele lungi, deoarece acestea creeaza impresia de alungire a siluetei.

Pentru barbatii cu o conformatie atipica sau pentru cei ce-si doresc un costum de mire personalizat, Atelierul Claudiu Ungureanu le propune serviciul de costume la comanda. Experienta, profesionalismul si excelentul raport calitate/pret reprezinta recomandarea perfecta.

Este important sa ceri sfatul unui consilier vestimentar, deoarece acesta este singurul care iti poate garanta o aparitie impecabila in ziua marelui eveniment.

Related Posts