Tesaturi, Uncategorized

Gama de Tesaturi Piumino – unica si incredibil de matasoasa

Va prezentam noua gama de tesaturi de la renumitul producator Cotonificio Albini numita “Piumino feeling”.

Cum poti sa descoperi daca un material are “Piumino feeling” (“o textura piumino)?

Aceasta aventura incepe cu o simpla atingere: pune-ti usor mana pe material, dupa care pune-ti incet obrazul pe el. “Piumino feeling” este o tesatura unica cu o textura incredibil de matasaoasa. Esenta acestei calitati impresionante a produselor de tip “Piumino feeling” incepe cu selectarea materiilor prime; doar Giza 87, un bumbac pretios din Egipt, crescut cu o grija deosebita. Bumbacul Giza 87 reprezinta garantia unei satisfactii care nu se termina niciodata: calitatea tinutelor realizate cu tesaturi de tip “Piumino Feeling” nu se pierde o data cu trecerea timpului , de fapt, fiecare spalare reface materialul la fel de matasos ca si orginalul.

Cum se simte o camasa de tip “Piumino Feeling”?

O senzatie usoara si deosebit de fina care iti ofera placearea unica de a fi imbracat cu o tesatura realizata din fire tesute intr-o singura directie de 100/1  si 120/1, a carei calitate este de nedepasit. Iar “Piumino Feeling” nu accepta absolut nici un compromis; produsele de acest tip sunt usoare, dar in acelasi timp si compacte, datorita celor 14.000 de fire.

Care sunt caracteristicile unei tesaturi de tip “Piumino Feeling”?

“Piumino feeling” nu este niciodata banal, design-urile sale sunt sofisticate, modelele sunt rafinate, iar stilul este deosebit de versatil (sau practic). Se prea poate ca “Piumino Feeling” sa fie considerat prea clasic, sau chiar minimalistic, insa firele sale de 100/1 pot sa formeze numeroase dungi subtile si modele elegante. Totodata, produsele “Piumino Feeling” pot avea un aspect mai contemporan, sau chiar putin sport, insa niciodata nu sunt lipsite de un rafinament aparte: culorile utilizate fiind elegante si sofisticate.

Cum trebuie utilizata o tesatura de tip “Piumino Feeling”? 

Tesatura “Piumino Feeling” accepta orice fel de tratament: poate fi calcata cu o grija deosebita, sau poate fi doar spalata: in fiecare zi ai posibilitatea de a alege intre eleganta si lipsa de formalitate.

De unde provine “Piumino Feeling”?

Din Italia, unde creativitatea, stilul si marea traditie textila, se combina cu o tehnologie avangardista pentru a putea crea in fiecare zi tesaturi unice. Aici se regasesc si tesaturile  “Piumino Feeling” ale Cotonificio Albini.

Related Posts