Ghidul miresei, Uncategorized

Ce machiaj alegi la nunta ta?

machiaj profesional

Machiajul este deosebit de important pentru o femeie in ziua nuntii sale. Astfel este nevoie de pricepere si un echilibru perfect intre stralucirea tenului, culoarea buzelor si a modului in care genele si sprancene ne scot ochii in evidenta. Machiajul, in general, scoate in evidenta personalitatea, delicatetea, feminitatea si frumusetea femeilor, fiind un aspect care nu poate fi neglijat, mai ales la un eveniment cu o insemnatate atat de mare.

Dupa alegerea rochiei si a coafurii, alegerea machiajului reprezinta o decizie extrem de importanta pentru look-ul tau intr-una dintre cele mai frumoase zile din viata ta.

In cazul in care preferi sa te fardezi singura, in primul rand asigura-te ca ai toate produsele necesare. Este recomandat sa incerci mai multe tipuri de machiaj si sa il alegi pe cel care ti se potriveste. Incearca sa exersezi machiaj care ti se potriveste cel mai bine, astfel incat in ziua nuntii sa iti fie mai usor sa il realizezi. Daca nu te descurci, cere ajutorul unei prietene mai experimentate, deoarece sfaturile sale iti pot fi de mare folos.

In cazul in care doresti sa apelezi la un profesionist, este foarte important sa faci o proba inainte sau sa ai o discutie in care sa explici ce iti place si ce nu. Make-up artistul iti poate propune mai multe tipuri de machiaj potrivite fizionomiei tale, iar impreuna veti alege machiajul potrivit.

Iata cateva idei pentru machiajul din ziua nuntii:

Look-ul romantic

Pentru un look romantic, nimic nu se compara cu o mireasa avand buzele si obrajii in nuante delicate si subtile de roz. Aceasta culoare confera un aer tineresc si proaspat. Este indicat sa alegi nunte cat mai naturale si delicate, usor sidefate, pentru a obtine look-ul adecvat pentru o mireasa.

Tenul perfect

Femeile care au un ten stalucitor si foarte sanatos se pot considera norocoase, deoarece nu trebuie sa se macheze prea mult sau chiar deloc. In cazul in care tenului tau ii lipseste acel strop de stralucire naturala, il poti obtine pentru ziua nuntii cu ajutorul machiajului.

Este recomandat sa uniformizezi culoarea tenului cu fond de ten si corector, iar apoi aplica foarte putin iluminator lichid pentru ten pe pometi si pe arcade, imediat sub sprancene, locuri in care lumina se reflecta in mod natural. Dupa ce ai realizat operatiunile de mai sus, aplica foarte putin blush sub forma de crema pe pometi. Apoi cu un burete pentru machiaj, maseaza delicat cu miscari circulare, dinspre pometi catre exterior, spre tample.

Alegerea rujului potrivit

Daca esti o mireasa indrazneata poti apela la rujul de culoare rosie. Buzele rosii iti vor pune in valoare personalitatea puternica si in ziua nuntii. Buzele de un rosu precum ciresele sunt optiunea ideala pentru miresele care vor sa aiba un aer vintage. Astfel ochii machiati cat mai natural alaturi de un ten perfect, buzele tale vor iesi cu adevarat in evidenta.

Pe de alta parte, daca nu te reprezinta, nu este bine sa porti un ruj rosu. Machiajul pentru nunta trebuie sa fie diferit de cel de zi cu zi, sa fie mai accentuat, dar nu sa te transforme intr-o alta persoana. Dupa cum spuneam si in randurile de mai sus machiajul ne evidentiaza personalitatea. Un makeup foarte diferit de ceea ce esti obisnuita sa porti nu te-ar face sa te simti in largul tau.

Evidentierea ochilor

Daca folosesti machiaj de calitate, cunosti foarte bine schimbarea dramatica pe care o ofera privirii tale si cat de bine iti pune in valoare ochii. Ziua nuntii este una cu adevarat importanta, iar genele tale trebuie de asemenea sa fie perfecte: lungi, dese, arcuite, perfect definite, ceea ce poti obtine folosind machiaj profesional. Trebuie sa mentionam faptul ca mai exista si varianta genelor false. Acestea pot fi folosite indiferent daca alegi un machiaj natural sau un smokey eyes dramatic. Cel mai mare avantaj al genelor false este ca ofera o privire mai intensa si completeaza machiajul.

Related Posts