Tesaturi, Uncategorized

Tesaturile din colectia Target Gabardines

HS1129

Tesaturile din colectia ‘’Target Gabardines’’ ofera un confort si o elasticitate de neegalat. Acestea fac parte din colectia “Holland & Sherry’s Target Gaberdines” si cuprinde doua produse demne de luat in considerare:

Serjul se realizeaza dintr-o rasucire de 2/2 si in general are acelasi numar de fire atat pe urzeala cat si pe batatura; “twill line” (linia rasucita) produsa trece de la stanga la dreapta la un unghi de 45 de grade. In mod traditional, hainele realizate din “serj” erau purtate de catre soldati, deoarece sunt extrem de rezistente chiar si in conditii vitrege. Insa acum, o tesatura de tip “serj” este considerata ca fiind mai versatila, fiind utilizata in prelucrarea costumelor, pantalonilor si a blazer-urilor.

Gaberdinele se realizeaza dintr-o rasucire de 2/1 cu mult mai multe  fire pe urzeala decat pe batatura. Acest material, realizat dintr-o tesatura puternic stransa, este neteda pe revers, cu “steep twill” (o rasucire brusca) pe diagonala, trecand de la stanga la dreapta pe fata materialului.

Oferind o gama larga de culori atragatoare, precum “butterschotch”, “moss green” (sau verde smarald), “cerise” (sau rose) si o serie de nuante de “tan” ( bronz sau maro), veti gasi aceasta colectie cu siguranta inspirationala!