Tesaturi, Uncategorized

Mohair de lux

mohair

Costume de lana Mohair de lux

Colectia “Holland & Sherry’s Luxury Mohair” este alcatuita dintr-o selectie de produse din lana/mohair superfin (sau extrafin), care ofera o serie de croieli, semi-croieli si mici, elegante accesorii realizate in mod special pentru tinute de vara, atat pentru barbati cat si pentru dame. Aceasta colectie a fost extinsa pentru putea include si o gama larga de tesaturi, concepute pentru tinute de seara. O haina realizata din mohair de lux se simte uscata si moale la atingere, este racoroasa atunci cand o porti si este ideala pentru mediile cu o umiditate ridicata.

Aceste tesaturi au fost realizate exclusiv de catre compania Holland & Sherry si sunt recunoscute pentru faptul ca isi pastreaza extraordinar de bine forma dupa ce au fost prelucrate. Aceasta calitate ofera posibilitatea unui look rezervat si bine structurat (sau aranjat); perfect pentru o tinuta business, eleganta care poate fi purtata intr-un mediu cu temperaturi ridicate.

Aceasta colectie ofera posibilitatea de a alege dintr-o serie de tesaturi prelucrate special pentru a permite corpului sa respire cu usurinta, avand o preformanta ergonomica excelenta. Toate aceste calitati impresionante ale mohairului ofera corpului posibilitatea de a ramane racoros si uscat , motiv pentru care este considerata o tesatura cu o calitate de lux, produsa cu ajutorul unei combinatii de fire de cea mai buna calitate.

mohair clasic

Mohair Clasic

Costume de lana mohair

Colectia “Holland & Sherry’s Classic Mohairs” include o selectie de produse din lana/mohair superfin (sau extrafin) si ofera o colectie larga de tesaturi de cea mai buna calitate.

Materialul realizat din mohair este uscat si moale la atingere: este racoroasa atunci cand o porti si este ideala pentru mediile cu o umiditate ridicata. Se prelucreaza cu usurinta, oferind posibilitatea unui look elegant si bine structurat care este ideal pentru o tinuta business, in sepecial intr-un mediu cu temperaturi ridicate.

Cateva dintre beneficiile unei tesaturi din mohair sunt urmatoarele:

Mohairul este blana tunsa a unei capre de tip “Angora” si este recunoscuta pentru textura ei usor lucioasa.

  • Este foarte receptiva la vopsea, motiv pentru care pot fi create produse cu o culoare intensa si bogata.
  • Produce o tesatura care isi pastreaza foarte bine forma
  • Produce o haina durabila si deosebit de confortabila
  • Produce o tesatura care este usor de croit, astfel incat poate fi tranformata in tinute impresionate.
  • Calitatile considerabile ale mohairului, ofera corpului posibilitatea de a ramane racoros si uscat , motiv pentru care este considerata o tesatura cu o calitate de lux

Related Posts