Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

Cateva sfaturi importante pentru a alege tortul de nunta perfect

tort nunta

In primul rand inainte sa alegi o firma specializata pentru a-ti realiza tortul, este bine sa intrebi la restaurantul unde are loc nunta sa iti spuna ce variante iti pot oferi. Daca tortul este inclus in pachet, dar nu esti prea convinsa de culori sau model, incearca sa negociezi cu bucatarul pentru a-l face pe gustul tau. Daca ceea ce iti ofera cei de la sala nu te multumeste, este timpul sa gasesti cofetarul potrivit. Daca doresti ceva mai special de cat poate sa-ti ofere o firma de catering, poti apela la o cofetarie. Este important sa urmaresti forumurile unde femeile discuta despre cofetarii si produsele acestora, pentru ati face o idee despre oferte si preturi. Este important sa-i rogi sa-ti ofere un catalog de unde sa poti sa alegi in liniste, iar apoi sa te poti duce la o degustare.

Este indicat sa le oferi cofetarilor un obiect care va face parte din nunta ta, pentru a se putea inspira din el la realizarea tortului. Le poti oferi o fotografie cu buchetul tau, o decoratiune ce va fi pe masa sau chiar o fotografie cu locatia.
Este important ca atunci cand ajungi la semnarea contractului, acesta sa includa toate detaliile legate de arome, glazuri, creme, decoratiuni, numarul etajelor si proportiilor, greutatea, data, ora si locul unde va fi livrat cat si costul total, inclusiv orice avans si data ultimei plati. In ceea ce priveste aromele este bine sa te gandesti la anotimpul in care are loc nunta. Comanda un tort care sa se potriveasca cu vremea de afara, de exemplu, cu piersici si coacaze vara, sau cu scortisoara iarna.Toamna in schimb, poti incerca un tort cu crema de artar cu unt si decorat cu struguri. Aromele se pot potrivi cu locatia in care faci nunta. Daca te casatoresti pe plaja poti alege un tort cu mango si fructul pasiunii, iar daca nunta va avea loc intr-un restaurant cu specific italian poti lua in calcul un tort pannetone cu crema mascarpone.

E foarte bine sa ai in vedere inca de la inceput pe ce-i asezat tortul, deoarece un platou ma sofisticat poate complimenta foarte eficient un tort mai simplu, cum un platou monocrom va merge cu torturile complicate. Daca aveti preferinte diferite puteti sa le combonati. De exemplu daca lui ii plac la nebunie murele iar tie ciocolata, aceasta combinatie este extraordinara.