Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

Fa-ti nunta mai dulce cu un candy-bar!

candybar

Cand vine vorba de alegerea dulciurilor pentru nunta mirii pot descoperi ca sunt coplesiti de varietatea posibilitatilor pe care le au: candy bar, tort si fursecuri sau chiar incadrarea dulciurilor in meniu, sub forma unei portii delicioase de inghetata la finalul nuntii. De asemenea, mirii pot opta si pentru fantani de ciocolata, asortate cu fructe de sezon, care vor face, cu siguranta, deliciul invitatilor. Totusi, sunt cateva aspecte de care mirii ar trebui sa tina cont atunci cand aleg surprizele dulci pentru invitati.

Varietatea

Pentru ca printre invitati se vor numara, cu siguranta, si persoane al caror regim alimentar nu permite consumul de dulciuri, cel mai indicat este sa punem la dispozitia invitatilor si fructe, pe care le putem alatura cu usurinta unui candy bar, de exemplu.

Culoarea

Chiar daca dulciurile colorate in cele mai nastrusnice culori sunt apetisante, ar trebui sa tinem cont si de tema nuntii si sa nu optam pentru un candy bar curcubeu, exceptand cazul in care am ales acest fenomen ca tema a nuntii.

Gustul

Chiar daca aspectul dulciurilor este extrem de important, gustul nu trebuie neglijat. Gustati toate dulciurile inainte de a le alege, pentru a va asigura ca aveti parte de cele mai gustoase delicatese!

Igiena

Puneti la dispozitia invitatilor clesti sau lingurite speciale pentru servirea delicateselor, servetele suficiente pentru eventualele accidente si o persoana care sa indrume invitatii in degustarea dulciurilor, mai ales daca ati optat pentru o fantana de ciocolata!

Prezentarea

Alegeti vase delicate, in ton cu aspectul bunatatilor si tema nuntii, pentru prezentarea si servirea acestora. Cele mai aspectuoase dulciuri pot arata banal daca nu sunt prezentate corespunzator.

Related Posts