Ghidul unei nunti perfecte, Uncategorized

10 sfaturi de la mirese pentru organizarea nuntii

tort nunta

Cele mai bune sfaturi vin din experienta, de la femei care s-au aflat in aceeasi situatie ca si tine. Vei afla pe pielea ta ce inseamna sa organizezi o nunta dar ia in considerare si aceste sfaturi, nu se stie cand iti vor folosi!

  1. Daca ai invitati putini, fa cel putin o fotografie cu fiecare cuplu, vor aprecia gestul tau. In plus, toata lumea vrea poza cu mireasa!
  2. Nu te pierde in detalii in ziua cea mare, conteaza ca voi doi sa fiti acolo si ca invitatii vostri sa se simta bine si sa se bucure pentru voi.
  3. Invata sa spui si nu atunci cand simti nevoia. Toata lumea va vrea ceva de la tine dar nu poti sa iti petreci timpul impacand pe ceilalti in timp ce tu obosesti si esti nefericita.
  4. Fii realista, nu te lasa dusa de val, altfel risti sa nu mai realizezi nimic. Atunci cand vrei totul, nu mai obtii nimic!
  5. Nu cere oferte de pret de la furnizori, ci impune-le tu pretul pe care ti-l permiti. Veti gasi impreuna o cale de mijloc, satisfacatoare pentru ambele parti.
  6. Cand planuiesti o nunta mare, un wedding planner isi va merita fiecare banut pentru rezultatele spectaculoase si propunerile fresh cu care va veni.
  7. Nu iti angaja contra-cost un prieten la nunta, va fi o situatie stanjenitoare pentru ambele parti.
  8. Totul este negociabil. TOTUL!
  9. Zilele dupa nunta sunt cele mai importante, nu cele dinainte, pline de stres.
  10. Daca iti declari dorintele in gura mare, astfel incat sa te faci inteleasa,in legatura cu ziua cea mare, nu te face o ”bridezilla”. Tine-te de planurile tale.

Related Posts