Sfaturi Utile, Uncategorized

Ce sa porti la prima intalnire

prima intalnire

Primul lucru pe care trebuie sa-l constientizezi este ca felul in care te prezinti arata nivelul tau de respect pentru ea. Iata o serie de ponturi care te vor ajuta sa faci o impresie placuta la prima intalnire.

Femeile sunt obsedate de pantofi. Nu doar de pantofii lor sau de pantofii altor femei, ci chiar si de ai tai. Asadar, poarta pantofi draguti, pentru ca judecata ei asupra lor este invitabila. Alege o pereche potrivita: de lac sau loafers pentru seara; pantofi pentru condus, mocasini sau adidasi simpli pentru ziua; slapii – niciodata, si astfel ai inscris puncte inainte de a da mana cu ea.

A iesi cu ea in oras, in special pentru prima oara, este o ocazie. Imbraca-te pentru ea – nu purta obligatoriu cravata, dar un sacou ar fi o idee excelenta. Doar daca destinatia ta cere o cravata, poarta una. Dar verifica inainte – nu vei dori sa pari prea elegant. De asemenea, nu purta costum. Daca te duci la opera, atunci e bine. Daca te duci la teatru, atunci poate ar merge. Altfel, vei parea prea „intepat”. Desigur, cele mai bune lucruri ale tale sunt probabil costumele, dar acelea sunt pentru birou. Scopul tau la o intalnire de seara este sa te destinzi sau cel putin sa mentii aceasta iluzie. Iar un pulover dragut va arata acest lucru. Poarta hainele care se potrivesc corpului tau. Ai putea cu aceasta ocazie sa-i arati dimensiunile tale cu care te mandresti.

Nu purta nimic caraghios sau interesant. Tricourile cu mesaje nu ii vor arata ei cat de destept esti. Cuvintele si actiunile tale ii vor arata asta. Glumele bune ar putea ajuta.

Intretinerea personala:ai grija ca unghiile sa fie taiate, iar parul sa fie spalat. Femeile sunt atente la aceste detalii. Ele se uita la mainile unui barbat mai des decat se uita el la mainile lui. Ale tale trebuie sa fie prezentabile. Ai grija cu parfumul – femeilor le place cand mirosi frumos, insa asta nu inseamna sa o terorizezi cu o cantitate prea mare de parfum.

Related Posts